Descoperă noul ceas inteligent ALTY Max cu un ecran incredibil de clar!

Descoperă noul ceas inteligent ALTY Max cu un ecran incredibil de clar!

Pentru utilizatorii de ceasuri inteligente, calitatea ecranului unui ceas inteligent joacă un rol important în experiența utilizatorului, deoarece ecranul este partea principală pentru a interacționa și a utiliza un ceas inteligent. ALTY se concentrează pe calitatea ecranului și investește o mare parte din profit în cercetarea și dezvoltarea ecranului, pentru a aduce clienților cel mai bun ecran de smartwatch pe care l-ar putea găsi pe piața de smartwatch la buget redus.

Ecran de înaltă claritate

Noul ceas smartwatch ALTY Max este echipat cu un ecran mare având dimensiunea de de 2,0 inci și cu o rezoluție înaltă de 420*485! Veți fi uimit de cât de clar este ecranul și, cu funcția de personalizare a cadranelor ceasului cu propriile fotografii, ar fi atât de plăcut să vedeți imaginile sau fotografiile preferate afișate pe acest ecran de cristal.

După părerea noastră, calitatea ecranului ar fi principalul factor pentru ca un client să decidă dacă un smartwatch merită cumpărat. Efectul de afișare principal va asigura smartwatch-ului ALTY Max să devină smartwatch-ul cel mai bine vândut pe piață.

Ecran Corning Gorilla Glass
Pe langa caracteristica de inalta definitie, ecranul lui ALTY Max foloseste sticla rezistenta la explozie de la prestigiosul producator de ecrane Corning, care are o buna reputatie pentru calitatea ecranului in ceea ce priveste duritatea si rezistenta la zgarieturi. 

Ceasul inteligent a adăugat o nouă funcție de afișare, mereu pornit. Ecranul nu se va opri singur decât dacă îl opriți manual, permițând utilizatorilor să urmărească ora fără să atingă ecranul sau butoanele ca și cum ar folosi un ceas tradițional.

Fețe frumoase de ceas de așteptare
În plus, ceasul inteligent ALTY Max are două fețe de ceas de așteptare ale căror modele sunt aproape aceleași ca atunci când sunt în starea normală, dar culoarea este mai slabă și fundalul ecranului devine negru, ca o modalitate de a salva crește durata de viață a bateriei. Credem că ALTY Max este cel mai bun ceas inteligent  având un preț redus. 
Testează-l și spune-ne ce părere ai!

Smartwatch de damă - Ceas smartwatch ALTY Max Negru
-40% nou

Ceas smartwatch ALTY Max Negru

499,00 Lei 299,00 Lei
Smartwatch de damă - Ceas smartwatch ALTY Max Argintiu
-40% nou
Smartwatch de damă - Ceas smartwatch ALTY Explorer Ultra Negru
-40% nou

Suport clienti Luni - Vineri : 9 - 17

+40 740 675 998 contact@alty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!