ALTY Max sau ALTY Ultra? Care este mai potrivit pentru tine?

ALTY Max sau ALTY Ultra? Care este mai potrivit pentru tine?

Smartwatch-urile recent lansate, ALTY Max și ALTY Ultra, oferă o alternativă bună de luat în considerare pentru un nou smartwatch pe care dorim să-l achiziționăm. Aceste două noi produse într-adevăr întrunesc așteptările pieței pentru calitatea lor și designul frumos. Cu toate acestea, perfecțiunea duce și la un mare semn de întrebare - pe care ar trebui să-l cumpăr? Așa că acest articol vă va îndruma să alegeți ceasul potrivit pentru dvs. 

ALTY Max
Carcasa strălucitoare din oțel inoxidabil ce se combină cu un ecran HD cu ramă îngustă de 2,0 inchi, oferindu-vă un sentiment de delicatețe. Ecranul lui ALTY Max funcționează puțin mai bine în categoriile de luminozitate și claritate decât omologul său. Cu un efect mai clar de afișaj și exterior strălucitor, ALTY Max este o piesă de artă pe care ai dori să o ai în drumul tău dacă vrei să adopți un stil casual/fashion.

Ceasul inteligent ALTY Max este mai mult decâtun smartwatch pe încheietura mâinii tale. Cu atât de multe funcții sănătoase, cum ar fi măsurarea temperaturii corpului, monitorizarea ritmului cardiac, tensiunea arterială, oxigenul din sânge, monitorizarea somnului, memento-ul ciclului menstrual etc., ALTY Max este partenerul tău bun de viață, ținând un ochi pe sănătatea ta. În afară de asta, ALTY Max are numeroase moduri de sport, oferindu-vă date complete despre exercițiul dvs. de fiecare dată.

În concluzie, după părerea noastră, ar trebui să alegi ALTY Max dacă vrei să adopți un stil casual/fashion. Se va potrivi de minune.

ALTY Ultra
Nu e de mirare că ALTY Ultra este un smartwatch uimitor din toate punctele de vedere. Aspectul exterior  trezește interesul oricărui pasionat de ceasuri inteligente. Doar din designul său exterior, putem simți robustețea și duritatea ceasului inteligent. Designul structural al ALTY Ultra, așa cum pretinde în aspectul său, este pentru construirea unui ceas inteligent care poate fi folosit în exerciții intense în aer liber. Prin urmare, smartwatch-ul ALTY Ultra adoptă o carcasă metalică din aliaj mată și un ecran HD acoperit de o bucată de sticlă călită, oferind smartwatch-ului capacitatea de a rezista la zgârieturi și coliziuni.

În comparație cu ALTY Max, ALTY Ultra are un upgrade grozav care trebuie menționat, care este blocarea curelei. Pentru a crea un smartwatch de încredere, care poate fi folosit în toate condițiile, ALTY a adăugat această caracteristică mică, dar utilă, blocarea curelei la ALTY Ultra. 

Dimensiunea corpului ceasului ALTY Ultra este un alt mare avantaj al acestuia având o lungime de 49 mm.

În concluzie, sentimentul de robustețe și masculinitate pe care ALTY Ultra îl oferă oamenilor face ca smartwatch-ul să arate mai bine bărbaților. Cu toate acestea, dacă ești o persoană pasionată de activități intense în aer liber, ALTY Ultra este, de asemenea, o alegere foarte bună.

 

Suport clienti Luni - Vineri : 9 - 17

+40 740 675 998 contact@alty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!