ALTY Explorer Ultra este disponibil cu livrare imediată!

ALTY Explorer Ultra este disponibil cu livrare imediată!

Dacă spunem că ALTY Max este de departe cel mai bun smartwatch la modă, ALTY Ultra va fi cel mai bun smartwatch sport din clasa sa. În cele din urmă, ceasul inteligent ALTY Ultra a fost lansat și a îndeplinit așteptările de pe piață. Iar acum, haideți să vorbim un pic despre specificațiile sale.
Carcasă din metal mat și sticlă călită
Ceasul inteligent ALTY Ultra nu numai că arată dur, dar este de fapt construit dintr-un metal din aliaj dur și sticlă rezistentă la explozie, permițând să fie folosit atunci când utilizatorii fac exerciții intense în aer liber. ALTY Ultra poate rezista la zgârieturi și coliziuni, fiind alături de tine, indiferent de condiții.
 
Ecran complet HD de 2,0 inchi

Seria de ceasuri ALTY Ultra și Max este echipată cu un ecran mai mare și clar la 2,0 inchi, iar rezoluția acestuia este de până la 420*485. Veți fi uimiți de calitatea ecranului.

Mai ușor de utilizat 
ALTY Ultra are trei butoane pe ambele părți, două în dreapta și cel portocaliu în stânga și este foarte uțor de utilizat. Toate cele trei butoane pot debloca ecranul, cu toate acestea, când ceasul se află la interfața principală, puteți intra în fundalul multitasking, care permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință aplicațiile pe care le folosesc recent, apăsând butonul din dreapta jos. Butonul portocaliu strălucitor de pe cealaltă parte este pentru intrarea în modul multisport, prin care utilizatorii pot alege un sport pentru a-și începe exercițiile fără să caute în biblioteca de aplicații. Încearcă-l și spune-ne ce părere ai.

Ușurinața de a schimba brățara
Un alt detaliu grozav al smartwatch-ului ALTY Ultra este ușurința prin care putem schimba brățara. Puteți glisa brățara în caneluri fie din interior, fie din exterior, iar atunci când brățara s-a fixat corect, veți auzi un click. Pentru detașarea brățării, trebuie să apăsați butoanele de pe capacul din spate și să o scoateți.

Blocarea ecranului
ALTY Ultra a adăugat o nouă funcție numită blocare față a ceasului, prin care puteți activa din setările smartwatch-ului, iar apoi fața ceasului nu va fi schimbată dacă rotiți coroana digitală.
Măsurarea temperaturii corporale
Măsurarea temperaturii corpului este o caracteristică populară în timpul zilelor noastre.Este esențial pentru noi să ne cunoaștem mai bine temperatura și starea corpului. Acum, această funcție este disponibilă și pe smartwatch-ul ALTY Ultra.
O mulțime de funcții grozave
În plus, ALTY Ultra este, de asemenea, un smartwatch complet, cu atât de multe funcții grozave și practice, cum ar fi
l Apeluri prin Bluetooth
l Notificări din aplicație
l NFC
l Frecvența cardiacă
l ECG
l Tensiunea arterială
l Monitorizarea somnului
l Presiunea atmosferică
l Mișcarea prin GPS urmărire
l Jocuri încorporate
l Memento ciclului menstrual

Suport clienti Luni - Vineri : 9 - 17

+40 740 675 998 contact@alty.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!